Frankrike. Allehelgensaften, 1897. Ei ung jente, Leonie Vernier, forsvinner sporløst fra Domaine de la Cade utenfor Rennes-les-Bains. Samme natt blir en prest brutalt myrdet i nabolandsbyen. Det eneste som knytter de to hendelsene sammen er musikken som høres i skogen og Tarot-kortet som presten holder. Morderne blir aldri dømt, og Leonie blir aldri funnet. Domanie de la Cade, 2007: Forfatter og musiker Meredith Martin ankommer Domaine de la Cade for å drive undersøkelser rundt komponisten Claude Debussy. Hun blir umiddelbart grepet av Leonies skjebne, og da hun oppdager et skjult gravkammer og begynner å høre musikk i skogen om natta, skjønner hun at den gamle historien ikke er avsluttet. Mot sin vilje kjemper hun snart for å finne Tarot-kortet og løse det gamle mysteriet, uten å bli det neste offeret selv. Dette er den andre boka i Languedoc-trilogien.
Utgivelsesår 2008
Serie Languedoc-trilogien (2)
Genre Spenning
Omtalt tid 2000-2009 1800-tallet
Omtalt sted Frankrike
Når jeg leser til 03.30 om natten så er det antagelig den beste anbefaling- spennende -lærerikt for en som ikke er god på Tarrot- fantasifull om tarrot og hva disse kortene kan innebære i en roman og gode skildringer slik at jeg føler meg med i folkelivsskildringene -ad citu Nam nam -- ,men ofseleg tjukk!!
Før jeg har lest minimum 10 bøker fra "uleste-i-bokhylla", har jeg ikke lov til å verken låne eller å kjøpe nye bøker. Det er nå virkelig på tide at denne delen av boksamlingen krymper... Challenge completed :))
Bøker kjøpt pr 24/11. Må bare få nok tid til å lese... Prioriteringer, prioriteringer.... ;)
Når vinden uler rundt hushjørnene og skumringen senker seg over en mørk november-kveld - LES DISSE!!!