Fantastiske skildringer......akkurat som man er der det skjer:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Enig i at det var gode skildringer, likte spesielt godt de delene som forgikk i Paris og Carcassone i 1891. Synes nåtiden ble litt "blodfattig" i forhold.
Jeg ønsket veldig at boka skulle rive meg med og virkelig fenge, men det gjorde den aldri. Eksposisjonen føltes litt for langdryg, og selv om det tok seg opp utover i boka og forsåvidt også toppet seg til en dramatisk slutt, var den ikke så spennende at det ikke var mulig å ta pauser. Kjærlighetshistorien i nåtiden var også forutsigbar, men den var jo ikke det viktigste akkurat. Så selv om jeg liker mysterier og mystikk og lignende, så ble ikke denne boka en ny favoritt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig i at nåtiden ble litt uinteressant, selv om jeg likte boka veldig godt. Jeg syntes ideen til forfatteren er god: å koble de to livsløpene sammen - nåtid og fortid. Dessverre brydde jeg meg egentlig bare om den historien som fant sted fortiden, så for min del kunne egentlig hele denne boken funnet sted på slutten av 1800-tallet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg liker også ideen i utgangspunktet. Men er enig med deg i at historien den gjerne kunne ha funnet sted kun i fortiden også.

Prøver meg på Labyrinten igjen nå, for jeg oppdaget mange smådetaljer i Gravkammer som jeg tror også hører hjemme der? Bl.a. han som gikk under et annet navn i Gravkammer, men som egentlig var Sahjë? Hmmm...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm... har faktisk ikke lest Labyrinten jeg, anbefales?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser Labyrinten har fått mye negativ kritikk her inne og har dårligere samlet karakter enn Gravkammer, men det betyr jo ikke at den ikke kan passe deg godt for det ;) Er jo samme konsept med to kvinneskjebner som bindes sammen der også, og handling fra Carcassonne.

Jeg leste den for 3 år siden og likte den godt da, men har en mistanke om at den kanskje ikke faller like godt i smak nå. Har utviklet meg mer som leser og blitt mer kritisk de siste årene blant annet, så leser den på nytt nå for å sammenligne. Litt artig det også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både labyrinten og gravkammer anbefales. Trådene i bøkene hører sammen. Men, kan godt leses uavhengig hverandre også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okei :) Har lest Gravkammer, så da blir det å prøve seg på Labyrinten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ToneMerethe SolstadVannflaskeIngvild SMorten JensenErlend Rødal VikhagenMonica CarlsenHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundArne SjønnesenJulie StensethWenche VargasElin FjellheimLilleviSimen "Boktimmy" IngemundsenTjommiKine Selbekk OttersenDagfinn JakobsenIngunn SJune Plutonikakjell kNoraBjørn BakkenkntschjrldTheaTrygve JakobsenTine SundalThomas Røst StenerudHilde H  HelsethBjørg Elin NærlandHanne MidtsundIna Elisabeth Bøgh VigreAnne Lise JohannessenMarianne  SkageHilde VrangsagenGrete AastorpGro Anita Myrvanganniken sandvikSol