Boken tar for seg pilegrimens historie, fra jødenes tidligste vandringer i ødemarken. Den beskriver tretten pilegrimsmål som er aktuelle for pilegrimer i dag, blant annet Santiago, Lourdes, Medjogorje og Nidaros. Med register.
En historisk og kulturell reise. En praktbok med informasjon og praktiske tips om 13 pilegrimsmål : Assisi, Czestochowa, Iona, Irland, Lindisfarne, Lourdes, Medjugorje, Nidaros, Roma, Santiago, St.Andrews, Taizè og Wales. En utførlig del om den historiske bakgrunnen for dagens pilegrimsvandringer. En inspirasjon både for den som vil ut å vandre og for den som heller vil gjøre en indre reise. Rikt illustrert med fargebilder.
Forlag Verbum
Utgivelsesår 2010
Utrolig fin innføring i det å være en pilgrim, både historisk og praktisk i dag. Beskrivelse av de mest kjente pilgrimsrutene/målene, hva de står for og litt praktisk informasjon, så man får en ide om hvor man har lyst til å utforske videre.