Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
Omtale fra forlaget
Vi nordmenn har en fantastisk mattradisjon å ta vare på, og å være stolte av. Tenk bare på de flotte råvarene den norske naturen byr på! "Norges nasjonalretter" kombinerer særegenhetene innen norsk kultur, historie og geografi med de mattradisjonene som har vokst frem i vårt land gjennom århundrer. Mesterkokken Arne Brimi, som er kjent fra bl.a TV- programmet "Gutta på tur", og "Naturens Kjøken" inviterer deg med på en oppdagelsesferd i vårt eget land. I denne boken har han fått hjelp av 6 av sine aller beste kokkekollegaer fra hele landet. De har sammen valgt ut det de mener er nasjonalrettene her i Norge. Vi håper at du liker utvalget!
Forlag Norsk fakta forl.
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788278882009
EAN 9788278882009
Omtalt sted Norge
Språk Tysk
Sider 352
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket66 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket