Molly Moon er en foreldreløs jente med hypnotiske krefter. Hun kan få andre til å gjøre nøyaktig det hun vil. Når hun blir bedt om å undersøke noen skumle forretninger til en amerikansk milliardær, står hun plutselig opp mot en livsfarlig fiende. Primo Cell er en profesjonell hypnotisør som i all hemmelighet har klart å ta kontrollen over tankene til Hollywoods store stjerner. Når Molly, Rocky og Petula møter Cell på Oscar-utdelingen får de seg en stor overraskelse. Dette er den andre boken om Molly Moon.
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788203246838
EAN 9788203246838
Serie Molly Moon (2)
Dette er en liste over bøker jeg har lest og som jeg anbefaler på det sterkeste at du goså leser.
Nok eit år der pengane har gått til bøker eg eigentleg ikkje har plass til.
og her er et utvalg av fantasybøker jeg har lest, både nylig og noen for mange år siden.
mange av bøkene her var favorittserier på et eller annet tidspunkt