Kreftklinikken ved St. Olavs Hospital: Uforklarlige dødsfall hos alvorlig syke uten at noen gjør anskrik. Så blir en ung lege i spesialisering mistenksom og utløser et skred av dramatiske hendelser, i det skjulte.
"Med døden som følge" er en spenningsroman som belyser alvorlige problemstillinger knyttet til samrøret mellom kapitalsterk legemiddelindustri, medisinsk forskning, behandlende leger og alvorlig syke pasienter.
Forfatteren, Jan Boris Stene, er selv overlege ved Kreftklinkken ved St. Olavs Hospital. Han har tidligere skrevet fire historiske kriminalromaner, Falkener&Wilberg-serien, som alle er blitt mottatt med begeistring av publikum og kritikere.
Forlag Communicatio forlag
Utgivelsesår 2020
Genre Spenning
Omtalt sted Trondheim
Her er jeg usikker på om jeg syntes boka var spennende i seg selv eller om det er fordi handlingen foregår på et sted jeg kjenner godt og lett kan se for meg omgivelsene.
Er ikke sikker på hva jeg egentlig synes om boka må jeg innrømme, den blir jo litt fylt av fart og spenning etter hvert, men om det er særlig troverdig? Tja...