Arkeolog Julius Gabriel blir latterliggjort når han hevder at pyramidene i Egypt, Stonehenge og Angkor Wat ble bygget med utenomjordisk hjelp for å forhindre at jorda går under. Bare sønnen Mick, som er innesperret på psykiatrisk sykehus, støtter farens teorier. Sammen med legen sin drar han for å hjelpe faren. Snart går det opp for Mick at han er utvalgt til å lede kampen for å forhindre apokalypsen. Romanen fortsetter i Oppstandelsen.
Forlag Bazar
Utgivelsesår 2011
Serie Maya-trilogien (1)
Genre Thrillere
Omtalt sted Nord-Amerika og Mellom-Amerika
Om du er en av dem som syntes at "Da Vinci-koden" var noe møl, så kan du glatt hoppe over denne. Hvis du derimot liker bøker i stil med nevnte tittel, så kommer du mest sannsynlig til å kose deg med denne. Boken er spekket med mysterier og action, og tar ofte uventede vendinger. Boken var en "page-turner" for meg, og jeg gleder meg til å ta fatt på bok nummer 2 i trilogien.
spennende bok. Hadde litt problemer å følge alle tekniske beskrivelser. Ble litt lurt da jeg fant ut nesten helt på slutten at dette var første bok av en triologi. Derfor en 4