Kontrakt med Gud

av (forfatter) og Halvor Kristiansen (oversetter).

Gyldendal 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.38 (8 terningkast.)

28 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En mystisk millionær med viktige kontakter i den katolske kirken. Fader Anthony Fowler, CIA-mann med forbindelse til Vatikanets hemmelige politi. Andrea Otero, en ung, vakker og skruppelløs spansk journalist på jakt etter sitt livs scoop. En overløper med terroristkontakter i USA Alle er deltakere i en ørkenekspedisjon i Jordan. Målet er et skrin med en historisk og verdifull skatt. Dette er den andre romanen om Anthony Fowler.

Omtale fra forlaget

Forrykende og eventyrlig spenningsroman fra forfatteren av Guds spion. En nazist og krigsforbryter, en katolsk Fader og en livslang leting etter en verdifull skatt, utgjør startpunktet for denne fortellingen.Fader Athony Fowler, som også var en sentral skikkelse i forfatterens forrige, frittstående roman, er CIA-veteran og medlem av Vatikanets hemmelige politi, "den helllige alliansen". Han oppsøker i all hemmelighet en krigsforbryter som nå lever under dekknavn, men som under krigen gjennomførte ytterst makabre eksperimenter med jødiske barn. Fowler har et tilbud til forbryteren: Han skal ikke avsløre skjulestedet hans hvis han til gjengjeld kan få med seg et stort talglys som er dekket med fint gull. Det er ikke gullet Fowler er ute etter, men metalltingen som er gjemt inne i lyset, en bit av et gammelt kart. Snart er Fowler involvert i en ekspedisjon på vei til Jordan, der også journalisten Andrea Otero er med. Den er igangsatt av en sky, amerikansk mangemillionær med forbindelser høyt oppe i den katolske kirken. Men det er en forræder og infiltratør i ekspedisjonen, en som har terrorist-kontakter og som venter på det rette øyeblikket. Fra krigens Wien via terroristceller i New York til en øde dal i Jordan. Kontrakt med Gud er en intens, underholdende, internasjonal spenningsroman om jakten på makt og på hemmelighetene fra en svunnen tid. OM FORFATTERENJuan Gómez-Jurado (f.1977) gjorde stormende suksess med Guds spion, som kom på norsk i 2007 og ble solgt til 42 land. Favrittforfatterne hans er Ken Follett, Stephen King og John LeCarré. Han bor i Spania, og han smiler ofte på bilder, men redaktøren hans sier at en ung spenningsforfatter ikke burde smile så ofte. OM FORRIGE BOK"De som søker action og spenning, finner mer enn nok i denne historien, hvor en kvinnelig politiinspektør må kjempe mot både en skarp seriemorder og Vatikanets altoverskyggende krav om hemmeligholdelse." Kurt Hanssen, Dagbladet "Juan Gómez-Jurado er foreløpig blant de siste i rekken, og denne gangen er det en herlig spennende thriller vi har fått i fanget, en krysning mellom Dan Brown og Criminal Minds. Intelligent og spennende, med andre ord." Kjell Jørgen Holbye, Fredriksstad Blad.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788205385184

EAN 9788205385184

Genre Politi og detektiver Krim

Språk Bokmål

Sider 389

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 1 0 4 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "I tyfonens øye" av Clive Cussler
 • "Forræderens emblem" av Juan Gómez-Jurado
 • "Mosebokmysteriet" av Tom Knox
 • "Dypet - thriller" av John Kåre Raake
 • "Keiserens hevn" av Clive Cussler
 • "Den svarte Medusa" av Scott Mariani
 • "Spøkelsesskipet" av Clive Cussler
 • "Guds spion" av Juan Gómez-Jurado
 • "Det hellige sverdet" av Scott Mariani
 • "I kjetterens fotspor" av Susana Fortes
 • "Operasjon Poseidon" av Clive Cussler
 • "Arven fra Den spanske armada" av Scott Mariani
Alle bokanbefalinger for dette verket