Spennende og intens!

Slet litt i begynnelsen med å holde meg oppdatert på alle byggverk rundt i verden, samt Mayahistorien. Kom etterhvert inn i det, og spenningen tok meg. Leste 250 sider i dag!

Virker usannsynlig, men samtidig så er alle hendelsene i boka koblet sammen med faktiske byggverk og historiske hendelser, så dette kan faktisk skje???

Anbefales for alle som er interessert i spenning, historie, sciense fiction, samt litt kjærlighet..

Kjente igjen enkelte ting fra Gert Nygårdshaugs bok: Alle orkaners mor, som også handlet mye om Maya-indianerne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Helt enig Geir likte denne boken knall godt.vil bare minne deg på at dette er en triologi ,tror neste bok kommer 15 /8 og heter Oppstandelsen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom ikke denne boken ut i 2001 eller noe? Rart ikke resten kommer før nå... Er veldig intressert i de temaene boken bygger på, og for meg var boken OK.... Så vil man jo ofte lese hva som skjer videre ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

oversettelsen kom jo i 2010, men er ikke sikker på når orginalen kom ut. Men 2001 høres litt rart ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, kult. Jeg likte boka slik mitt på treet, men kunne gjerne tenkt meg å lese en oppfølger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var nytt for meg at dette er en trilogi. Da har jeg noe å glede meg til i høst. Syns dette var en god og underholdende bok i sin sjanger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad Wøien