Forlag Korall forlag
Format Lydfil
ISBN13 9788202611422
EAN 9788202611422
Omtalt tid Middelalderen
Hvis denne boken var en mann, hadde jeg giftet meg med ham.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHva er suksess?
Det er å kunne gå å legge seg hver kveld med fred i sjelen.
Hvis vi klarer å motstå fristelsen til å la andre definere hvem vi er, kan vi etter hvert klare å la solen som finnes i sjelen vår, skinne.
Ikke alle som har en gullhaug like stor som det berget vi ser sør for byen, er rike. Rik er den som hvert øyeblikk i livet er i kontakt med kjærlighetens energi.
"Hvordan du enn måtte føle deg, så stå opp hver morgen og gjør deg klar til å la ditt lys skinne. De som ikke er blinde, vil se hvordan du stråler og blir fortryllet av det."
The most terrible of all weapons is the word, which can ruin a life without leaving a trace of blood, and whoose wounds never heal.
Se alle bokelskere som følger dette verketMan kan reise både kort og langt i bøkenes verden. Fasinerende å se hvor mange spennende steder som dukker opp, allerede i titlene. Listen startet som en liten lek for meg selv. Men, så fikk jeg lyst til å dele den.
Reading the World: Read a book from every country in the world. Here's my growing list of titles and recommendations.