Lucy har ikke en gang kjæreste, men Mrs. Nolan har lest i tarot-kortene at Lucy vil gå opp kirkegulvet innen året er omme. Vennene hun deler leilighet med er forferdet over det de får høre. Hvis Lucy flytter ut kan det forstyrre deres livsstil med takeaways, for mye vindrikking og ta med seg menn hjem. Men Lucy forsikrer dem om at hun er alt for opptatt til en gang å tenke på å gifte seg. Men så møter hun Gus, og begynner å lure på om han er den rette. Eller er det Chuck, Daniel eller kanskje Jed?
Forlag Arrow
Utgivelsesår 2001
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket353 bokelskere følger dette verket.