Loke

en grusom guds guide til gode gjerninger

av (forfatter) og Vibeke Ekeland Grønn (oversetter).

Vigmostad Bjørke 2023 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En vittig historie fortalt i dagbok-stil, spekket med tegninger og seriestriper, som skildrer frustrasjonen lurendreieren Loke føler når han blir sendt til jorda som gutt. Etter at ett av pekene hans går for langt, blir den stormannsgale og samvittighetsløse guden Loke sendt til jorda som en «vanlig» 11 år gammel gutt. Hvis han kan bevise at han har noe godt i seg, kan han kanskje unngå å bli liggende under en giftdryppende slange til evig tid. For å holde et øye med ham, har Odin gitt Loke en magisk dagbok som tvinger ham til å fortelle sannheten. Og som om ikke det var ille nok å skulle bli et bedre menneske, må han greie det helt uten å bruke sine fantastiske magiske krefter. Det blir snart klart at Loke slett ikke klarer å skille godt fra ondt, ærlighet fra lureri eller venner fra fiender.
«Kan bli leser-favoritt» NRK
«ellevilt morsomt (...) Skarpt vidd, etiske dilemmaer, finurlige mytologiske referanser og strektegninger i fleng er oppskriften på ren leseglede.» Guardian
«En fryd - får deg til å le høyt, fullspekket med tegninger og fotnoter, perfekt for fans av En Pingles dagbok.» The Daily Mail

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2023

Format Innbundet

ISBN13 9788241959653

EAN 9788241959653

Serie Loke (1)

Genre Humor

Språk Bokmål

Sider 235

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

«Loke - En grusom guds guide til gode gjerninger» av Louie Stowell.

Morsom historie fortalt i dagbok-stil, spekket med tegninger og seriestriper, som skildrer frustrasjonen lurendreieren Loke føler når han blir sendt til jorda som gutt.

Etter at ett av pekene hans går for langt, blir den stormannsgale og samvittighetsløse guden Loke sendt til jorda som en «vanlig» 11 år gammel gutt. Hvis han kan bevise at han har noe godt i seg, kan han kanskje unngå å bli liggende under en giftdryppende slange til evig tid.
For å holde et øye med ham, har Odin gitt Loke en magisk dagbok som tvinger ham til å fortelle sannheten. Og som om ikke det var ille nok å skulle bli et bedre menneske, må han greie det helt uten å bruke sine fantastiske magiske krefter. Det blir snart klart at Loke slett ikke klarer å skille godt fra ondt, ærlighet fra lureri eller venner fra fiender.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Bergtatt" av Aleksander R. Kirkwood Brown
  • "Natteravnen" av Johan Rundberg
  • "Litt redd, bare - roman" av Alexander Kielland Krag
  • "En frivillig død" av Steffen Kverneland
  • "Steinvokteren" av Kazu Kibuishi
Alle bokanbefalinger for dette verket