En liten konge vandrer rundt i kongeriket sitt og snakker med havet, regnet, solen, et ekorn, en blyant, en bok og mange andre ting. Noen ganger blir han sint over sin avmektighet, andre ganger blir han forbløffet over sin makt, og iblant bare fryder han seg over alle de fine tingene i kongeriket sitt.
Inne i oss alle skjuler det seg en liten konge. Iblant er han sint over sin avmektighet, iblant er han forbløffet over sin makt, og iblant bare fryder han seg over alle ting i kongeriket sitt. Heinz Janisch og Wolf Erlbruch har tryllet frem denne kongen på papiret i alle hans nyanser.
Forlag Heinesen forlag
Utgivelsesår 2009
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket"Det finnes ingen spøkelser", sa kongen til spøkelset. "Jeg trodde at konger ikke fantes", svarte spøkelset. "Da tar en av oss feil", sa kongen. "Ser sånn ut", sa spøkelset og begynte å spøke.
Barnebøker stående i bokhylla. Kom gjerne med anbefalinger!
(Prøvde å legge bøkene alfabetisk, men ser ut som de hopper litt rundt av seg selv.)