En drapsmann er løs, en som ikke klarer å skjelne fakta fra fiksjon. Ofrene hans er krimforfattere, og han dreper dem på samme måte som de selv har beskrevet i sine bestsellere. Fiona Cameron assisterer politiet i Toledo, Spania, da hun får vite at en krimforfatter blir tatt av dage på samme grufulle måte som beskrevet i sin egen bestselger. Ettersom kjæresten Kit også er spenningsforfatter, engasjerer de to seg naturlig nok i saken. Selv når en tredje krimforfatter meldes savnet, tilbys ikke forfatterne politibeskyttelse.
Forlag HarperCollins
Utgivelsesår 2000