Første møte med McDermid for mitt vedkommende, og det var helt grei tidtrøyte, men fristet ikke til et nærmere bekjentskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Retterstedet er absolutt å anbefale.Det er min favoritt blant hennes bøker.Selv synes jeg bøkene om Tony Hill er litt kjedelige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Val McDermid har skrevet et par gode bøker, "Retterstedet" og "Sirenenes sang". De øvrige er ikke noe å skyte av. Hvis jeg ikke husker feil så brente jeg "Mord etter boken" slik at andre skulle slippe å plages med den. Hehe...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipsene, alle dere som har bidratt! Sirenenes sang og Retterstedet er notert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er best? Bøkene eller serien? Har ikke lest noen av bøkene, men fulgt med på Arr i sjelen. Tony er en festlig figur;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, si det. Jeg har ikke lest alle bøkene om Tony Hill, men de jeg har lest likte jeg. Jeg gikk midlertid lei av Val McDermid etter å ha lest et par fryktelig dårlige frittstående romaner av henne, Mord etter boken og Gravmerket. De resterende bøkene jeg har av henne er derfor satt på vent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle gjerne ha prøvd meg på noen bøker av henne, men vet ikke hvilken jeg bør starte med. Har du noen tips?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andres nød var også veldig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sirenenes sang er den første boka om Tony Hill, så det er et naturlig sted å begynne. Anbefaler også Retterstedet, som er en frittstående roman. Ser at nettopp disse to har fått de høyeste terningkastene her på bokelskere, og det er nok ikke helt tilfeldig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okey, takker for svar. Begge tipsene er notert. Går nok for Sirenenes sang først en gang når jeg får lest ut en del andre bøker jeg har. Men det blir spennende med Tony og de andre gærningene i bokformat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TorAnn-ElinKristin71Rade AlmudaffarTanteMamieMarianne  SkageReadninggirl20Stine AskeBertyYvonne SandbergmirNorahmoiraEivind  VaksvikJulie StensethHallgrim BarlaupAnniken RøilBjarne AashaugTor Arne DahlAliceInsaneAgnete M. HafskjoldNeraBabynemiLinda LarsenIngeborg GMaren Hjelle Aunejens storhaugPilarisKjerstiToveJakob SæthreGunillaFlettietteAlice NordliTjommiReidun SvensliAnneWangMorten BolstadGodemineMangosaft45Hilde H  Helseth