Kaja Bordevich Ballo hadde mye å se frem til. Tjue år gammel sto hun på spranget ut i livet. Hun hadde nettopp etablert seg i Nice, der hun studerte fransk. Hun hadde overvunnet en alvorlig sykdom. Hun hadde fått nye venner, hun hadde hobbyer, og hun skulle snart få besøk fra hjemlandet. Hun planla å reise til filmfestivalen i Cannes, og den 28. mars hadde hun kjøpt seg nye klær. På hjemveien gikk hun forbi Scientologikirken og ble invitert inn for å ta en personlighetstest. Noen få timer senere tok Kaja sitt eget liv. Olav Gunnar Ballo forteller om opplevelsen av å få den mest utenkelige og forferdelige av alle telefoner, og om tiden etterpå, fra time til time. Samtidig tegner han et varmt portrett av en oppvekst, han beskriver et far-datter-forhold som har gjennomlevd vanskeligere prøvelser og oppnådd større nærhet enn de fleste. Lydboka om Kaja kan ingen høre uten å bli dypt berørt. Gjennom å skildre en fars vei ut av sorgen, i møtet med et nesten ufattelig tap, formidler den også en stor tro på livet.
Utgivelsesår 2022
Format Lydfil
ISBN13 9788202742737
EAN 9788202742737
Genre Personlige beretninger
Omtalt person Kaja Bordevich Ballo
Smilet, varmen, den sprudlende gleden vil leve. Kjærligheten du ha oss kan aldri dø.
Nå var rommet tømt og koffertene fylt. Men det var ikke bare tingene hennes som var pakket ned. I en kiste skulle også Kaja reise den samme veien tilbake dit hun kom fra.