Første bok i den nervepirrende Persefone-trilogien
Seksten år gamle Noa har vært et offer for systemet helt siden foreldrene hennes døde. Nå lever hun på siden av samfunnet og stoler ikke på noen, mens hun bruker sine hackerkunnskaper til å holde seg i sikkerhet, anonym og alene. Men da Noa våkner opp på et bord i en tom lagerbygning med intravenøst drypp i armen, uten å huske hvordan hun havnet der, begynner hun å ønske at hun hadde hatt noen til å hjelpe seg.
Så dukker Peter Gregory opp. Peter er i slutten av tenårene. Han har rike foreldre og er leder for en hackerallianse, og han trenger folk med Noas kunnskaper på laget. Spesielt etter at et lyssky selskap som kalles AMRF begynner å true ham på livet for alvor.
Men det Noa og Peter ikke innser, er at Noa sitter med nøkkelen til en grusom hemmelighet, og det finnes folk som vil gjøre hva som helst for å bringe henne til taushet for godt.
Utgivelsesår 2014
ISBN13 9788205468511
EAN 9788205468511
Serie Persefone-trilogien (1)
Genre Thrillere
Ingen vil savne deg er spennende i begynnelsen. Sikkert engasjerende for ungdommene som har interesse for data og kanskje særlig hacking. Spenningenopprettholdes ikke og hele boken sklir over i et hinsides usannsynlig plot. Boken legger også opp til en fortsettelse. Den står jeg over.
Jeg syns ikke boken var så bra. Dattera mi på 13 leste den. Hun likte den ikke heller
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket39 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHar forundret meg hvor mange det egentlig er. Dette er bare et utvalg av alle jeg har snublet over.
Bøker for ungdom, spesielt jenter på 12-18 år. (spørs på boka) Fantasy, romantikk, humor, sorg, moral, action osv osv. Anbefales!