Ikke snakk sant

av (forfatter).

Gyldendal 2023 Innbundet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Tenk om den eneste måten du kunne beskytte noen på, var ved å juge. Moren til Mik forsvinner hele tiden og blir borte lenge om gangen. Søsteren hans har sluttet på skolen og synes nesten ikke lenger inni den store hettegenseren sin. Folk begynner å lure, og det er risikabelt. Tenk om de ikke får bo sammen lenger? Men om man ikke juger, men bare unnlater å si sannheten – det er vel greit? Å bare ikke snakke sant? Bjørn Ingvaldsen har skrevet en sterk bok om tilhørighet og lojalitet – om å beskytte sine nærmeste når man kanskje skulle bedt om hjelp i stedet. Ingvaldsen er en av våre kjæreste og mest produktive barne- og ungdomsbokforfattere. Han har mottatt og blitt nominert til en rekke høythengende priser.

Utgivelsesår 2023

ISBN13 9788205594685

EAN 9788205594685

Er det grei å lyve for å holde familien samlet, uansett hva det koster? Mik har en mor og en søster som begge sliter psykisk, noe som gjør at Mik må opprettholde fasaden samtidig som han må beskytte og passe på de han er glad i, selv om han burde bedt om hjelp. I denne boka får en frem problematikk med skolevegring, rusproblemer, spiseforstyrrelser og omsorgssvikt, gjennom et barns øyne. Boka er sår og realistisk, og spiller på følelser. Passer for mellomtrinnet, god bok til høytlesning og for å få i gang samtaler om vanskelige tema.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En svært viktig og god ungdomsbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Ulv ulv" av Elin Viktoria Unstad
  • "Kniven i ilden - roman" av Ingeborg Arvola
  • "Jente, 1983 - roman" av Linn Ullmann
  • "Shuggie Bain" av Douglas Stuart
  • "Svarthuset" av Peter May
Alle bokanbefalinger for dette verket