How contagion works

science, awareness and community in a globalised world in crisis

av (forfatter).

Weidenfeld & Nicolson 2020 Heftet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

The Covid-19 epidemic is set to be the most significant health emergency of our time. In concise, immediate prose, Italian physicist and novelist Paolo Giordano explains how disease spreads in our interconnected world: why it matters, how it impacts us, how we must react.Writing from his home in Rome as Italy implements the largest peace-time lockdown ever recorded in a democratic country, Giordano expands his focus to other forms of contagion linked to this epidemic - fake news, the environmental crisis, nationalism and xenophobia, our lack of imagination in promoting a new kind of global community.Clear-sighted, rigorous and moving, this is an essential book for everyone who wants to understand how we got here and how we move forward.

Forlag Weidenfeld & Nicolson

Utgivelsesår 2020

ISBN13 9781474619288

EAN 9781474619288

Genre Biografisk litteratur

Omtalt tid 2020-2029

Omtalt person Paolo Giordano

«Mer er ulikt.» Da Philip Warren Andersson skrev det, siktet han til elektroner og molekyler, men han snakket også om oss: Den samlede effekten av våre enkelthandlinger på fellesskapet er ulik summen av enkelteffekter. Er vi mange, vil hver av våre handlinger ha globale ringvirkninger som er abstrakte og vanskelig å overskue. I smittens tid er mangelen på solidaritet først og fremst en mangel på forestillingsevne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Jævla drittsystem! - hvordan it-systemer kan ødelegge arbeidsdagen - og hvordan vi kan ta tilbake kontrollen" av Jonas Söderström
  • "Kraften i tomme tanker - kunsten å tenke ingenting" av Ingunn Kyrkjebø
  • "Musikk og hjernen - om musikkens magiske kraft og fantastiske virkning på hjernen" av Are Brean
  • "Generasjon prestasjon - hva er det som feiler oss?" av Ole Jacob Madsen
  • "Rød resept - essays om perfeksjon, prestasjon og helse" av Per Fugelli
  • "Kunsten å snakke sammen - og nødvendigheten av å holde kjeft" av Hans Olav Brenner
  • "Vi er våre relasjoner - om tilknytning, traumer og dissosiasjon" av Tor Wennerberg
  • "Selv om sola ikke skinner - et portrett av 22. juli" av Stian Bromark
  • "Den ubeboelige planeten - en fortelling om fremtiden på jorden" av David Wallace-Wells
  • "Glad igjen! - hvordan bli kvitt depresjon steg for steg" av Kristian Hall
  • "Genenes gåte" av Dag O. Hessen
  • "Mamma er en gåte - når kroppen angriper seg selv" av Anita Kåss
Alle bokanbefalinger for dette verket