Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2014
Format Heftet
ISBN13 9788202568115
EAN 9788202568115
Språk Bokmål
Sider 240
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Diabetes type 2 skyldes for mye karbohydrater i kosten. Vi er ikke laget for å spise store mengder karbohydrater og har rett og slett overmannet kroppens naturlige evne til å håndtere alt sukkeret
Historiene i denne boken viser at disse pasientene oppnådde bedre resultater ved å spise lavkarbomat enn de oppnådde ved tradisjonell behandling. Mange kunne slutte med ulike medisiner som følge av kostendringene.
Stivelse finnes i store mengder i kornprodukter, poteter og andre rotegrønnsaker. Når stivelse bryter ned i tarmene, går glukose over i blodet etter hvert som det spaltes i glukosekjedene. Dette skjer raskt og gir en betydelig stigning i blodsukkeret. Matvarer som inneholder mye stivelse, bør derfor spises i begrensede mengder.
Mat med mye karbohydrater fører til et svingende blodsukker, og ved blodsukkerfall inntrer sult og søthunger, noe som ofte fører til inntak av mer karbohydratrik mat. Dette er en av årsakene til at relativt stillesittende mennesker som lever på moderne kost, øker i vekt.
Kristine kom tilbake etter fire uker og fortalte at hun hadde fått seg bedre etter bare noen få dager på den nye kostholdet. Hun sovnet lett og sov hele natten. Uroen og stresset i kroppen hadde forsvunnet, og magen fungerte normalt og var ikke lengre oppblåst. Dessuten hadde hodepinen og svimmelheten blitt borte, og energien og humøret var kommet tilbake. Søtsuget om kvelden forsvant, og som en bonus mistet hun raskt de seks kiloene som hadde sneket seg på de siste årene.
99 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketFaglitteratur som eg las i 2011.