Tre ungdommer møtes for å feire sankthans. Iført historiske kostymer og parykker utfører de hemmelige rollespill i midtsommernatten. Men bak et tre venter en morder som gir festen en brå og makaber slutt. På politihuset i Ystad brytes sommerstillheten først da en mangeårig kollega blir myrdet. Kurt Wallander aner en sammenheng mellom de to sakene. Men hvilken?«. et mesterstykke av internasjonal klasse . en drøm for påskekrimlesere.» Terje Stemland, Aftenposten«. en utrolig spennende historie» Yngvar Ustvedt, VGHenning Mankell, født 1948 og bosatt i Mosambik, er forfatter og dramatiker. Ett skritt etter er den sjuende romanen av i alt ni med førstebetjent Kurt Wallander. Krimserien utkommer i 34 land og topper salgslistene i hele Europa.\u000b
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788205399860
EAN 9788205399860
Serie Kurt Wallander (7)
Genre Politi og detektiver Krim
Se alle bokelskere som følger dette verketSkal prøve å holde oversikt over de bøkene jeg leser i året som kommer
Egentlig bare alt jeg har lest oppigjennom...det som er verdt å nevne riktignok. Hukommelsen min er elendig, så jeg husker sikkert ikke alt en gang=)Mye av dette ble lest sene nattetimer i en liten, blå brakke da jeg jobbet nattevakt som vekter på ubåthavna i Kristiansand, på ferieturer eller under dyna.