En ung manns bekjennelser om kjærlighet starter med ordene «Kjære Pappa». Romanen er en montasje av bekjennelser, YouTube-lenker, kortfilmer, private brev og autentiske sitater fra intervjuer med Frode Saugestad i aviser og magasiner, samt, ikke minst, utskrifter fra en farskapssak som ifølge dateringer i teksten har gått runder i det norske rettssystemet i 30 år. Frode Saugestads debutroman er en sår og ærlig fortelling om lengsel, tapt barndom, fordervet kjærlighet og selvforakt, og om hvordan en tilsynelatende vellykket person med viten og vilje velger å ødelegge seg selv i mangel på kjærlighet for så å gjenoppstå som et annet menneske.
Forlag Kolon
Utgivelsesår 2013
ISBN13 9788205431461
EAN 9788205431461
Omtalt person Frode Saugestad
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketEssensen av kjærlighet ligger derfor i skillet mellom hvem og hva
Ensomheten, den jævla ensomheten. Den verste er kanskje den du føler når du er sammen med andre.
Heller mine egne løgner enn noen andres sannhet.