Oslo, høsten 2001. Førstebetjent Eddie Samson overvåker Oslos mafiamiljø sammen med kollegaen Bernhard Fiske. CIA-agenten William Meyer kommer til Oslo for å sikre en avhopper, samtidig som en leiemorder forbereder seg på en stor jobb. Samson trekkes inn i jakten på leiemorderen, en jakt som kan få storpolitiske konsekvenser.
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788203199417
EAN 9788203199417
Serie Eddie Samson og Bernhard Fiske (1)
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt tid 2000-2009
Det grove prosjektilet rammet amrikaneren i venstre hofte,snurret ham rundt og skjøv ham brutalt ut i tom-rommet.Ga ham et par meter ekstra på lengden,men ødela nedslaget hans fullstendig. Og denne gangen skrek han
Se alle bokelskere som følger dette verketKjøpt mandag 25. mars 2013. De hadde to bord med fulle med bøker. De legger ut nye bøker når noen har kjøpt bøker og det er plass til flere nye. Da jeg pakke godt fikk jeg 34 bøker ned i denne standard plastposten fra Deichmanske bibliotek for 50 kr (det blir ca. kr 1,47 pr. bok): http://www.deichmanske-bibliotek.oslo.kommune.no/avdelinger_apningstider/stovner/