Omtale fra forlaget
Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme og skrive om det på bloggen. Ina har nå utviklet over 50 varianter av dette geniale brødet, og oppskrifter på eltefritt brød er en av de absolutt mest populære temaene på Inas blogg. Hun har også laget en video hvor hun viser hvordan man lager brødet, den har til nå blitt vist over 30 000 ganger på You Tube. Nå får du de aller beste variantene samlet i bokform. Her finnes alt fra fine landbrød og grove brød med frø, til søte brød med sjokolade og fristende brød fylt med ost. I tillegg baker Ina himmelske kaker og annen bakst. Inspirert av sin internasjonale bakgrunn (Ina har bodd i Tyskland, Canada, Sveits, USA, England og Norge), har hun funnet frem til en variasjon av kaker og bakst som er tilpasset den norske ganen. Her er oppskrifter på enkle og raske kaker, men også de som krever litt mer tid og teknikk. I denne boken får du hennes beste oppskrifter, gode råd om baking og ingredienser, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine. Les boken og la deg inspirere til å bake selv. Det er ikke vanskelig, og resultatet blir fantastisk!
Forlag Versal
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788281881334
EAN 9788281881334
Språk Bokmål
Sider 199
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Er helt (bake)gal etter denne boka! Har bakt masse fra den siden boka kom i hus for en måned siden. Elsker at deigen kan settes kvelden før og bakes ut på morgenen. Og alt blir jo så luftig og flott! Har prøvd flere brød, rundstykker, formkake og kjeks fra denne, og alt ble vellykket og velsmakende. Det beste med boka er den rustikke og stressfrie måten å bake på. I vår tid hvor alt skal perfeksjoneres for å imponere andre, er dette en forfriskende motpol. Denne gir bakeglede med stor B - uten prestasjonsangst og hevede skuldre! BRAVO
Etter å ha tittet på og om denne boken så gikk jeg til innkjøp av den. Har ikke bakt noe fra denne boken bare bladd, kikket og lest oppskriftene. Når jeg nå har mottatt boken så er jeg glad at jeg kjøpte den. På Adlibris.com kunne jeg også bla i boken på nettet + se en videosnutt av forfatteren hvordan man baker brødet som vises på framsiden. Gulerot brød har jeg ikke hørt om før, men gulerot kake smaker veldig godt. Har man rester av poteter så kan man lage Potet- og rosmarinebrød. Nå er det bare å sette igang for her er brød til enhver anledning + kaker + småkaker. Boken får en 6'er fra meg for både lay-out og innhold.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketI vår tid skal alt være så interaktivt, hektisk, lettvint eller tøft som mulig. Man skal være så flink, rask, ha tid til alt og det er lett å føle på presset om å lese bøkene alle snakker om, eller de tunge, svulstige verkene, for å fremstå mer belest og intellektuell.
Jeg velger her å ta et steg tilbake. Slå et slag for det enkle, hverdagslige, medmenneskelige og gammeldagse. Sette livet litt på pause og bare være. Lese bøkene som vekker mer stemning enn handling, eller en kokebok med gode basisoppskrifter man faktisk bruker! Uten at man skal briefe, brilliere eller skryte. Bare lese, leve, puste og være:)
Dette er bøkene jeg elsker, som gir meg et pusterom i hverdagen og senker skuldrene. Helt uten prestasjon og perfeksjon. Dette er livet, i bokform!