Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren mener at ekte mat handler om å ta spaden i egen hånd og vite hvor maten kommer fra. I tillegg til over 250 oppskrifter inneholder boken blant annet tips om husdyrhold, speking og røyking, hvordan man lager pølser og beskrivelser av grønnsaker, fisk og skalldyr. Med litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788202331986
EAN 9788202331986
Språk Bokmål
Sider 510
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketJeg har noen meter med kokebøker, men det er alltid plass til en fin til! Må nok innrømme at de fleste er bla- og kosebøker, men her er noen jeg faktisk bruker. Rekkefølgen er (litt) tilfeldig. ;-)