I den grådisige byen Maardam, et sted i Europa, arresteres Janek Mattias Mitter, gymnaslæreren som finner sin kone myrdet, men som ikke kan huske om det var han som drepte henne. Hva vet han egentlig om kvinnen som var hans hustru? Førstebetjent Van Veteren og hans medarbeidere står foran et møysommelig arbeid dersom de vil finne frem til sannheten om Eva Ringmar og hvorfor hun måtte dø.
I den grådisige byen Maardam, et sted i Europa, arresteres Janek Mattias Mitter, gymnaslæreren som finner sin kone myrdet, men som ikke kan huske om det var han som drepte henne. Hva vet han egentlig om kvinnen som har vært hans hustru? Førstebetjent Van Veeteren og hans medarbeidere står foran et møysommelig arbeid dersom de vil finne frem til sannheten om Eva Ringmar og hvorfor hun måtte dø. Det grovmaskede nettet er den første, frittstående romanen i serien om politiet i Maardam.
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2003
Format CD
Serie Van Veeteren (1)
Genre Politi og detektiver Krim
Jeg hørte denne boka som lydbok i sommer. Det ble dessverre en skuffelse for både meg og resten av familien. Boka var rett og slett litt kjedelig. Figurene fremstår som relativt endimensjonale og platte, og det er lite spenning underveis.
Jeg har skrevet en lengere omtale på bloggen min, for den som måtte være interessert.
Her vil jeg gjøre et forsøk på å holde oversikten over de bøkene jeg leser i 2010. Et år hvor forøvrig nyttårsforsettet mitt (eller retter sagt desemberforsettet mitt) var å begynne å ta i bruk biblioteket igjen.