Dette er den femte boken om Gunnar Holt.
Tidligere politietterforsker Gunnar Holt får en sak som ikke likner noen av dem han før har vært i befatning med. I løpet av noen kalde, regntunge uker må han forholde seg til en bilulykke med fatal utgang, et drapsforsøk på Viking Stadion, en forsvunnet milliardærarving, hjerteskjærende brev med anonym avsender og bortskjemte døtre.
Lars Helle, f. 1957, er førstelektor i pedagogikk ved Universitetet i Stavanger. Helle har skrevet flere fagbøker. Dette er hans femte kriminalroman om Gunnar Holt.
Forlag Wigestrand
Utgivelsesår 2013
Serie Gunnar Holt (5)
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted Stavanger
Lars Helle, Stavangers svar på Gunnar Staalesen? Ja, nesten det.
Første bekjentskap med Lars Helle , men det ble fint, spennende og "nært" litt klisje og litt røft, sånn avdanket purk-attityde, men godt plott Jeg gjettet skurken ganske tidlig nærmest på intuisjon tror jeg, men det var gøy å følge sporene --og de var ikke mange
Etterforsker Gunnar Holt
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketSelvsagt visste jeg at det var menneskelig å feile. I det siste hadde jeg vært så selvkritisk at det å koke eggene et halvt minutt for lenge kunne utløse en depressiv reaksjon.