Dette er den siste ordentlige sommeren før de fire venninnene skal reise til hvert sitt studiested. Det er nå de trenger Buksa aller mest. Dette er en sommer som vil forandre absolutt alt for de fire bestevenninnene og deres kjære Vandrebukse. Sommeren er fylt til randen av solskinn og sorg, mot og lykke, vennskap og dramatikk. Alt, absolutt alt, kommer til å bli annerledes! Serien Jenter i jeans er morsom, uhøytidelig og rett fra hjertet! En gjenganger på New York Times bestselgerliste, med millioner av lesere verden over.
Utgivelsesår 2016
ISBN13 9788202520755
EAN 9788202520755
Serie Jenter i jeans (3)
Du kan ikke viske ut fortiden. Du kan ikke engang forandre på den. Men noen ganger gir livet deg en mulighet til å bruke den på riktig måte.
Jeg har prøvd å bli fri på min måte ( Leonard Cohen ).
Vær deg selv, hvis han ikke liker deg som du egentlig er, er han ikke verdt det.
Det var enkelt å ønske seg fri fra smerten, kjærlighetssorgen og savnet etter Kostos. Det virket i alle fall enkelt. Men det var en hake der. Hvis hun ga slipp på smerten, måtte hun samtidig gi slipp på en annen ting også: følelsen av å være elsket.
En ting var å ofre deg selv for en stor sak. Noe annet var det å ødelegge deg selv for et menneske som ikke engang ville ha deg. Det var en oppofrelse og ett offer ingen ville ha, som ikke tjente noen.
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg har laget en liten liste over sommerbøker. Hvis du har tips til flere romaner så fører jeg det opp her.
Her legger jeg ut noen bøker som jeg synes er verdt og lese ! Dette er en serie som passer godt for ungdom som liker drama og kjærlighet. Bør prøves .
Ei foreløpig liste over hva jeg har lest i 2012. Det er ikke så mye å skryte av foreløpig. Men lista vil bli oppdatert fortløpende.