Den moderne jeger

over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden

av (forfatter) og Mona Nordøy (foto).

Cappelen Damm 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.67 (3 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig selv om du kjenner på tidsklemma? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsen? Da bor det en moderne jeger i deg! I denne boken viser forfatter, blogger og tradisjonsmatekspert Gry Hammer deg hvordan du gjør det. Hun er en moderne jeger, og det kan du også bli. Her deler hun raust alt hun har lært seg om hvordan du søker strategisk med moderne våpen som smarttelefon og datamaskin for å skaffe deg akkurat de råvarene og leverandørene du er på jakt etter. Det kan være bonden i nærmiljøet, den rette nettbutikken eller det beste spisestedet, kjøtt fra beitefôra dyr, upasteurisert melk, kefirkorn eller kombuchastarter. Og ikke minst viser hun deg hvordan du behandler og tilbereder maten på best måte for både god smak og helse! Blant de over 100 oppskriftene i boken finner du brødmat som steinalderbrød og vafler, pålegg som leverpostei og sjokoladepålegg, kjøtt- og fiskemiddager som viltgryte, fårikål, torsketunger, vegetarretter som tomatsuppe og rødbetburgere, og søtt og godt som eplekake og råmelkspudding. Boken inneholder også sesongmenyer, ofte stilte spørsmål med svar og oversikt over utstyr og alt annet som er nyttig når du er en moderne jeger. Gry Hammer er bestselgende forfatter av Fermentering – mat og drikke for glade tarmer og gode smaker, hun er matentusiast, yogalærer, kursholder og guruen på fermentering i Norge. Hun driver nettstedet gryhammer.no og reiser land og strand rundt for å holde sine populære foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Hun blir benyttet av flere undervisningsinstitusjoner i Norge for sin kunnskap om tradisjonell matkultur. Hun er firebarnsmor og bor på Røyse på Ringerike. - Jeg er forelsket i tradisjonsmaten og alt det gode den gjør for kropp og sjel. Det er mitt ønske å dele min erfaring med flere. Det handler om å fremme god helse og om å tilføre kroppen tettpakket næring i sin best mulig tilberedte form.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788202521509

EAN 9788202521509

Språk Bokmål

Sider 206

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Fermentering - mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!" av Gry Hammer
  • "Sunn tarm, klart hode - hvordan gode tarmbakterier beskytter og reparerer hjernen din" av David Perlmutter
  • "Sannheten på bordet - det du ikke får vite om maten din" av Niels Christian Geelmuyden
  • "Kjærlighetens fem språk - hvordan uttrykke hjertevarme overfor den du er glad i" av Gary Chapman
  • "Det er nå du lever - en veiviser til åndelig opplysning" av Eckhart Tolle
  • "Hjernen er stjernen - ditt eneste uerstattelige organ" av Kaja Nordengen
  • "Przewalskis hest - roman" av Maja Lunde
  • "Dei sju dørene - roman" av Agnes Ravatn
  • "Blå - roman" av Maja Lunde
  • "Kjerringer - roman" av Helene Uri
  • "Tollak til Ingeborg - roman" av Tore Renberg
  • "Bienes historie - roman" av Maja Lunde
Alle bokanbefalinger for dette verket