Boken inneholder råd om hvordan man kan bli kvitt søvnplager. Vi møter blant annet 43 år gamle Anna som har slitt med søvnproblemer de siste femten årene, og følger henne fra de første konsultasjonene og til hun er kvitt plagene. Med oversikt over nyttige adresser, ordforklaringer og stikkordregister.
Den gode nyheten til deg som sliter med søvnen, er at du kan få hjelp. Bedre søvn er skrevet for deg som sover for lite eller for dårlig. Her får du den nyttige kunnskapen og de gode rådene som trengs for at søvnproblemene skal reduseres eller forsvinne helt. I Bedre søvn følger vi Anna gjennom konsultasjonene for søvnproblemer fra behandlingen starter til hun er kvitt plagene. Har du søvnproblemer, vil du kjenne deg igjen i hennes historie. Likevel er hver historie unik og krever individuell tilnærming og håndtering, og vi møter flere enn Anna underveis.
Forlag Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår 2007
ISBN13 9788241904875
EAN 9788241904875
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.