Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder 365 middager som baserer seg på ingredienser som kan kjøpes overalt, og som kan lages på en halv time eller mindre.
Omtale fra forlaget
365 middager basert på råvarer som kan kjøpes over alt. Og det aller beste - som kan lages på en halvtime eller mindre! Hva skal vi ha til middag?Dette spørsmålet stiller vi oss hver dag hele året igjennom. Her kommer hjelpen .; 365 middager basert på råvarer som kan kjøpes over alt. Og det aller beste .; som kan lages på en halvtime eller mindre!Oppskriftene er delt inn i grupper etter råvarer .; fisk, kjøtt, kjøttdeig, kylling osv. .; eller tilberedningsmåte .; wok eller grill. Alle oppskriftene er beregnet for 4 porsjoner og spenner fra de gode, gamle vi alle kjenner, til de nyere med dagens mer populære ingredienser. Alle oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788205358737
EAN 9788205358737
Språk Bokmål
Sider 288
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketKokebøker jeg bruker nesten hver dag og som er proppfull med gode og hverdagslige oppskrifter :)