Visste du at det 14% større sannsynlighet for at du dør på bursdagen din enn på noen annen dag? At et av ti europeiske barn blir unnfanget i en seng fra IKEA? Eller at hvis du har en pizza med radius z og tykkelse a, blir volumet pi*z*z*a? Det finnes knapt noe viktigere enn svært unyttig kunnskap, og ingen er flinkere til å samle og formidle slike kuriositeter enn Stephen Fry og teamet bak det populære britiske TV-programmet Quite Interesting. QI-bøkene har tatt en hel verden med storm ved å redefinere begrepet allmennkunnskap, og kaste nytt lys over spørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub gjennom lange kvelder.
Forlag Font
Utgivelsesår 2015
Genre Humor
Mange artige og interessante fakta. Det som trekker ned er feil som forekommer i litt for stor hyppighet. Med enda større hyppighet forekommer stygge skrivefeil, både språklig slurvefeil, stavefeil, og dårlig oversettelse. Noen har ikke gjort jobben sin her, og for en språknerd som meg, ødelegger dette enormt for helhetsinntrykket. Bla er begrepet "statisk sett" brukt i stedet for "teoretisk sett" flere steder - dette i sammenheng med situasjoner som ikke har funnet sted.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket17 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketJanuar 2016:
Februar 2016: