Ingen lesetilstand
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder en oversikt over forskjellige matvarers legende egenskaper og næringsinnhold. Bokens kapitler er delt inn etter forskjellige kroppsdeler og -funksjoner, med råd om hvilken mat man bør spise mer eller mindre av ved en gitt lidelse. Med sykdomsregister, matvareregister, liste over fremmedord og stikkordregister. Har bibliografi.
Omtale fra forlaget
Vår helse og trivsel avhenger mer av maten som vi spiser hver dag enn av noen annen faktor. Mens noen matvarer kan gi grobunn for sykdommer, har andre evnen til å forebygge, lindre og til og med helbrede våre lidelser. Denne boken, Frisk av mat, hjelper deg med å bli kjent med matvarene som er utrustet med medisinsk kraft. Nesten hundre matvarer blir analysert og du får vite alt som er verd å vite om dem. Din mat kan være din beste medisin!
Forlag Norsk bokforlag
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788270072682
EAN 9788270072682
Språk Bokmål
Sider 383
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket