Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder tradisjonelle oppskrifter med kjøtt, fisk, sopp, bær og urter, og en rekke brød- og lefseoppskrifter. Rettene springer ut av norsk matkultur, og kan spises i godt lag med familie og venner, enten det er ved bålet, på hytta eller hjemme. Har register.
Omtale fra forlaget
Vilt og velsmakende
Er en kokebok som springer ut av en ekte kjærlighet til naturen. Brith Bakken er selv både jeger, fisker, sanker, turgåer, kokk, familiemor og halvt trønder, og på dette grunnlaget har hun skrevet en viltkokebok for alle nordmenn.
Enten du er jeger eller fisker selv og liker å ferdes i skog og fjell, eller du kjøper dine råvarer i butikken, vil du finne et vell av tradisjonelle, lekre oppskrifter med kjøtt, fisk, sopp, bær og urter, og en rekke gode brød . og lefseoppskrifter. Herlige retter som springer ut av norsk matkultur, og som kan spises i godt lag med familie og venner, enten det er ved bålet , på hytta eller hjemme.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788251617963
EAN 9788251617963
Språk Bokmål
Sider 173
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket