The unofficial Harry Potter cookbook

from cauldron cakes to knickerbocker glory--more than 150 magical recipes for wizards and non-wizards alike

av (forfatter).

Adams Media 2020 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (2 terningkast.)

11 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Caroline Ekornes Johannessens eksemplar av The unofficial Harry Potter cookbook - from cauldron cakes to knickerbocker glory--more than 150 magical recipes for wizards and non-wizards alike

Lesetilstand

Ønsker meg denne.

Hylle

Mat og drikke

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget



With this cookbook, dining a la Hogwarts is as easy as Banoffi Pie. With more than 150 easy-to-make recipes, tips, and techniques, you can indulge in spellbindingly delicious meals drawn straight from the pages of your favorite Potter stories, such as:

Treacle Tart, Harry's favorite dessertMolly's Meat Pies, Mrs. Weasley's classic dishKreacher's French Onion SoupPumpkin Pasties, a staple on the Hogwarts Express cartWith a dash of magic and a drop of creativity, you'll conjure up the entrees, desserts, snacks, and drinks you need to transform ordinary Muggle meals into magical culinary masterpieces, sure to make even Mrs. Weasley proud.



Bokdetaljer

Forlag Adams Media

Utgivelsesår 2020

Format Innbundet

ISBN13 9781440503252

EAN 9781440503252

Språk Engelsk

Sider 239

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Joda, jeg gir den nok en femmer. Stor variasjon i oppskrifter, tydelige referanser til hvor i Potter-bøkene rettene omtales, fun facts og historie om mindre kjente ingredienser, merkelige navn på retter osv. Men den er VELDIG amerikansk! Det kan gjøre oppskriftene unødvendig vanskelige å følge (hvor mange gram er en "stick of butter" egentlig)? Og hun kjenner nok ikke britiske mattradisjoner så godt som hun gir uttrykk for. Men det er egentlig småpirk. Jeg tror jeg skal lage kanelboller og kjøttpai aller først!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Fallen" av Lauren Kate
  • "The Final Empire (Mistborn, Book 1)" av Brandon Sanderson
  • "Luridiumstyven" av Bobbie Peers
  • "Harry Potter og barnets forbannelse - del én og to" av Jack Thorne
  • "Insurgent (Divergent)" av Veronica Roth
  • "Evna" av Siri Pettersen
  • "Gone - mørke krefter" av Michael Grant
  • "Råta" av Siri Pettersen
  • "Fabeldyr og hvor de er å finne" av J.K. Rowling
  • "Gone - forsvunnet" av Michael Grant
  • "Divergent" av Veronica Roth
  • "Bree Tanners korte nye liv - en Eclipse-roman" av Stephenie Meyer
Alle bokanbefalinger for dette verket