Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 4 av 4 bokomtaler

Forfatteren skriver egentlig godt og overbevisende, men jeg klarte dessverre aldri helt å fatte interesse for handlingen eller historien og venta mest på at boka skulle ta slutt. Men jeg synes den tok seg opp de siste 100 sidene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra bok! Synes den fortjener et mye høyere gjennomsnittlig terningkast! Boka er både humoristisk og mørk, og jeg kan kjenne meg godt igjen i den. Det krever både menneskekunnskap og levd liv for å skrive en slik bok, og språket er bra, til tider meget godt. Havnet til slutt på en firer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig fin og inspirerende bok som i alle fall jeg kunne kjenne meg igjen i. Historien og måten den er fortalt på rørte meg til tårer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bok som alle burde lese. Historien, som er virkeligheten, griper tak i deg, og den vil ikke slippe taket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Lene AndresensomniferumGroCarl Christian LaugenEli HagelundMalinvaskeklutHilde Merete GjessingTone HritaolineMarianne KesselMarianne  SkageIdaHildeE .AtmanLibraritas vNeda AlaeiRandiEli Seimkjell kKirsti Vettran NederhoelHildeJulie StensethCecilieIngunnJMarit HåverstadDemeterTorill Elisabeth RevheimElintuhamreThina NordtveitSol SkipnesIngunn ØvrebøHegeedgeofawordAnne MeyerLailagretemorJan Arne Nygaardmge