Da er Strøksnes' "Hellig grunn" også lagt til lista, takk for tipset. Ser vi underviser i akkurat samme fag; engelsk og RLE/Religion og etikk. Da kan vi jo dele noen erfaringer om litteratur med hverandre :-)

Når du nevner den påståtte konflikten mellom islam og Vesten, kom jeg på en bok jeg jo har stående i hylla mi; Islam og kristendom. Konflikt eller dialog? av Oddbjørn Leirvik som har dette som sitt ekspertområde. Har ikke lest den ennå, men den må letes fram nå :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Men den må jo sikkert jeg lese også.... (hvis jeg ikke har gjort det..? Mener å ha hatt Leirvik som gjesteforeleser.. Takk for tipset, og ja, fint å dele noen erfaringer når man driver med det samme! Bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid Hilmer