Da er Strøksnes' "Hellig grunn" også lagt til lista, takk for tipset. Ser vi underviser i akkurat samme fag; engelsk og RLE/Religion og etikk. Da kan vi jo dele noen erfaringer om litteratur med hverandre :-)

Når du nevner den påståtte konflikten mellom islam og Vesten, kom jeg på en bok jeg jo har stående i hylla mi; Islam og kristendom. Konflikt eller dialog? av Oddbjørn Leirvik som har dette som sitt ekspertområde. Har ikke lest den ennå, men den må letes fram nå :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Men den må jo sikkert jeg lese også.... (hvis jeg ikke har gjort det..? Mener å ha hatt Leirvik som gjesteforeleser.. Takk for tipset, og ja, fint å dele noen erfaringer når man driver med det samme! Bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari Fredriksen