Ja det er dessverre slik, la oss håper sommeren kommer tilbake siden det for mange gjerne blir en norsk sommer :). Mhm kjekt med forskjellige lesning, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ble som jeg tenkte ferdig med Being Dead av Jim Crace i går. Det ble en sterk femmer på terningen!

I dag tar jeg fatt på Taksim av den polske forfatteren Andrzej Stasiuk. Prøver å kjøpe litt færre bøker, så jeg får lest flere av de mange uleste jeg allerede har :-) Denne kjøpte jeg som e-bok da den ble utgitt i Sidespor-serien for noen år siden, så på høy tid å ta den fram.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode forsetter er noe jeg også kjenner til, men er det lettere å finne frem igjen en bok fra e-biblioteket, enn lydbok eller fysisk bok. Jeg tror jeg ville velge fysisk bok først, men blir den stående i en hylle, er det kanskje lettere med de andre versjonene. Sorry, typisk spørsmål som dukker opp for å slippe unna andre gjøremål. Denne diskusjonen har vært før også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja ikke glem ønske god helg
God helg - god helg - håper alle får fin helg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal