Det regner og har blitt mye kjøligere her på Østlandet også :-(
Jeg holder som vanlig på med mange bøker samtidig, og denne helgen regner jeg med å lese ut romanen Being Dead av Jim Crace. Veldig fascinerende, som alle bøkene jeg har lest av denne engelske forfatteren.
Så blir det vel et kapittel eller to av Ingrid Tørresvolds Hilsen Ruth. Prøver å porsjonere den ut, siden det er en tynn bok og det er lenge igjen av leseperioden i den dystoptiske lesesirkelen.

Og kanskje det blir tid til en novelle av Alice Munro også – hører lydboken Too Much Happiness.

Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja det er dessverre slik, la oss håper sommeren kommer tilbake siden det for mange gjerne blir en norsk sommer :). Mhm kjekt med forskjellige lesning, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ble som jeg tenkte ferdig med Being Dead av Jim Crace i går. Det ble en sterk femmer på terningen!

I dag tar jeg fatt på Taksim av den polske forfatteren Andrzej Stasiuk. Prøver å kjøpe litt færre bøker, så jeg får lest flere av de mange uleste jeg allerede har :-) Denne kjøpte jeg som e-bok da den ble utgitt i Sidespor-serien for noen år siden, så på høy tid å ta den fram.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode forsetter er noe jeg også kjenner til, men er det lettere å finne frem igjen en bok fra e-biblioteket, enn lydbok eller fysisk bok. Jeg tror jeg ville velge fysisk bok først, men blir den stående i en hylle, er det kanskje lettere med de andre versjonene. Sorry, typisk spørsmål som dukker opp for å slippe unna andre gjøremål. Denne diskusjonen har vært før også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja ikke glem ønske god helg
God helg - god helg - håper alle får fin helg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalAvaKorianderLinnNina SolåsJulie StensethEgil StangelandMarteTine SundalsveinAud- HelenGodemineJarmo LarsenLailaSynnøve H HoelReadninggirl30Stig TAnn ChristinG LMarit HåverstadLeseaaseandreas h. o.RandiAEvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten Lund