Heisann :-)

Månedsskifte - og nå har vi bare to måneder på oss på å komme i mål.

For en 14-dagers tid siden var jeg helt sikker på at jeg ikke kom til å klare dette. Umotivert var jeg også.

Så har jeg hatt en veldig god leseperiode nå, plutselig løste det seg fint på mange punkter, og jeg har lest mye bra. Fant noen fine tynne bøker som passet fint inn i noen av punktene jeg strevde litt med (bl.a. verdensrommet), så nå, pr inngang november er status:
41 punkter fullført - 9 punkter igjen

Så plutselig virker dette overkommelig - og jeg er kjempemotivert :-)

De beste jeg leste i oktober var:
A book revolving around a puzzle or a game: The seven deaths of Evelyn Hardcastle og
A book with a question in the title: Kan jeg bli med deg hjem

For november er planen som følger:
A reread of a favourite book: Utsikt til paradiset (kan bli artig å lese denne omigjen før jeg skal lese Ekko av en venn - det blir i 2020 da...)
A book published posthumously: Våre sjeler om natten
A book set on a college or university campus: Alle andre
Og jeg tror jeg endelig har funnet to bøker med samme tittel som er fristende:
Ungen av Aina Basso og av Oskar Braaten

Klarer jeg disse er jeg jo plutselig veldig nærme målet :-)

Og nå har jeg bare én kategori igjen jeg ser litt mørkt på, det er LitRPG.. Her aner jeg virkelig ikke hva jeg skal lese.... Ready Player One leste jeg i fjor... Og jeg synes IKKE dette er en spesielt interessant sjanger..

Hvordan går det med dere andre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Neste års liste er ute: Pop Sugar Reading Challenge 2020.
Ved første øyekast ser den interessant ut!
Datt av lasset i år, men prøver meg kanskje igjen neste år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er "Ready Player One" en LitRPG-bok? Det er i så fall strålende, for det er en av mine favorittbøker så den bør jeg få lest ganske raskt.

Trodde LitRPG var rollespill-aktige bøker, type bøker hvor du var med og bestemme handlingen (som de gamle Grøsser-bøkene osv.). Om jeg har misforstått sjangeren er det fantastisk. (Ser nå at en annen kategori er choose your own adventure, har nok blanda de to litt)

Jeg kommer definitivt ikke i mål, mangler 21 kategorier (evt. 20 siden de to bøker med samme navn er én). Men jeg når nok målet på antall bøker jeg ville lese, så det er til å leve med.

Har flere reading challenges og popsugar sin er nok den jeg er lengst unna å nå. Dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja.. Jeg er usikker på sjangeren, men ser den er anbefalt som LitRPG-bok på Goodreads..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilke andre reading challenges følger du, Jenny?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En som heter Dancing With: Fantasy & Scifi, 52 books in 52 weks - Mommy Mannegren, og en som bare heter "leseutfordring 2019" - vet ikke helt hvor jeg har fått den fra, herfra?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra at det løsnet igjen på leseutfordringen!

LitRPG, der fant jeg en bok etter å ha lest i gruppa på Goodreads. Foxglove Lee, 'The secret of dreamland', beskrevet som "A fantasy LitRPG adventure book for young readers." Den er på bare 96 sider, så veldig overkommelig. Jeg kjøpte den som ebok.

Jeg er nesten i mål, har bare to bøker igjen å lese: 'Grensen' av Erika Fatland, pkt 8, 'A book about a hobby' - som er reise og pkt 9 'A book you ment to read in 2018'. Den andre boka er Jamie Ford, 'Hotellet på hjørnet av bitter og søt', pkt 22 'A book with SALTY, SWEET, BITTER or SPICY in the title'. Jeg leser begge nå :) Men, jeg har bestemt meg for at jeg kan bruke flere punkter på en bok, hvis ikke hadde jeg ikke kunnet følge leseutfordringen pga. hvor mange bøker det er mulig for meg å lese på et år. I år har det vært veldig moro å planlegge og å prøve å gjennomføre lesinga. Håper det blir like moro neste år!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, tuusen takk for tips! 96 sider høres veldig overkommelig ut. Denne må jeg sjekke ut!

Jeg valgte også reise på punktet om hobby, men valgte en litt mindre bok enn Grensen (for den er jo litt tykk). Jeg valgte Verdens fineste - 55 romantiske reisemål av Kristin Valla. Den var kjempefin! Og med masse fine bilder. Anbefales.

Men jeg har også veldig lyst til å lese Grensen, får se om det kan bli neste år :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Grensen er veldig interessant! Tusen takk for tips om en ny reisebok :) Noterer meg den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KAtmanReidun SvensliReadninggirl20RisRosOgKlagingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLeseaaseBjørn  BakkenÅsmund ÅdnøyMarte OnarheimDaffy EnglundJeanetteDolly DuckSigrid NygaardBkEivind  VaksvikVibekeHildeE .Nils PharoLars MæhlumEmilieskTorill Elisabeth RevheimMartin AasbrennJulie StensethHeidi Nicoline ErtnæsFrode Øglænd  MalminSynnøve H HoelTonje-Elisabeth StørkersenGodemineCtinaElif ArslansomniferumIngeborg GØystein LLailaHeidiKay NilsenVannflaskeMartinenEli Hagelund