Våren er ikke helt tilstede her hos meg heller, så raking i hagen ligger nok ennå noen uker unna. Fortsatt er det nattkaldt, så den siste snøen tiner sakte. Og i morges våknet vi jammen til 10 cm nysnø igjen! Utpå ettermiddagen kom solen, og da ble det riktig så fint. Men det ligger an til skitur denne helga også - det er fortsatt kjempefint i fjellet - og ikke akkurat hagevær, som sagt.

Denne uka har jeg humret godt av Ingrid Winter, og jeg har lest ferdig Dragsug, som var kjempespennende, og bare til å anbefale!

Nå har jeg et par-tre noveller igjen i Unni Lindells Min mor har en saks i ryggen, dem blir jeg ferdig med i morgen sikkert. Denne har jeg kost meg veldig med. Perfekt påskelektyre, perfekt å lese en novelle eller to innimellom tur, kakao og yatzy, når det kanskje ikke passer så godt å forsvinne inn i en hel roman. Anbefales også.

Etterpå tror jeg at jeg trenger noe annet enn krim, så jeg tror jeg kommer til å begynne med Elizabeth blir borte av Emma Healey. Denne fikk jeg i bursdagsgave, og den ser interessant ut.

Ønsker dere alle en fin helg :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad Wøien