I år tror jeg ikke jeg vil sette opp noen målsetting for året, ei heller delta på noen leseutfordring.

Nå begynner ønskelistene mine her inne å bli lange nok til at jeg nok har lesestoff for 2-3 år framover:
Ønskeliste
Bøker med tall i tittelen
Forfattere jeg vil smake på
Favorittforfattere jeg veil ha mer av

I tillegg har jeg begynt på en liste over bøker jeg har lyst til å gjenlese....

Så vet jeg av erfaring at jeg gjennom året kommer til å finne ei bok eller fem som jeg bare må lese med en gang :-)

Forresten, ETT mål har jeg: Det er å forsøke å finne flest mulig av disse bøkene på biblioteket! Det begynner å bli noe fullt i bokhyllene her, så om jeg kan klare å disiplinere meg til å drasse hjem noe mindre vil det være en fordel :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Det skjer minst en gang i måneden at jeg finner en bok som blir for fristende, og derfor må begynne på umiddelbart. Og i likhet med deg har jeg god erfaring med overfylte bokhyller, så for meg er det nesten litt "uheldig" at biblioteket mitt ligger nesten rett utenfor døra der jeg bor. Ofte blir det tatt med litt for mange bøker hjem ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mm, kjenner igjen den - det er fort gjort ja :-) Men det gjør jo ingenting - det er jo bare å levere dem tilbake! Ingen uopprettelig skade skjedd :-)

Etter min mening er bibliotekene et veldig godt samfunnstilbud som vi burde bruke mer. Er vel snart det eneste man kan finne på å gjøre som fremdeles er gratis! Mitt lokalbibliotek er godt også, med godt utvalg av både nye og gamle utgivelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Glemte å nevne at mitt nærbibliotek i et ca ett år har hatt ordningen "meråpent" - dvs at alle kunder som ønsker det kan bruke biblioteket både før og etter ordinær åpningstid - like mye gratis som i vanlig åpningstid. Forutsetningen er at de gjennomgår ca 10 minutter opplæring fra personalet mht viktige regler mht inn/ utlåsing, pluss undertegner kontrakt. Ordningen er blitt en betydelig suksess.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Er det samme på Sarpsborg hovedbibliotek og bruker det for det meste når jeg har glemt at biblioteket er stengt når jeg skal hente/levere noe eller hvis jeg venter på bussen hjem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Meråpent-tilbudet fins ikke her hos meg - men det er en ordning jeg er litt misunnelig på :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet at de ikke har det på Fredrikstad fordi jeg spurte sist jeg var der, og det er fylkesbibliotek.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De har det visst på Østsiden...på Sellebakk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, hvis jeg planlegger et besøk på en bibliotek har jeg nesten alltid med meg handlevogn siden det er så lett å finne spennende bøker, særlig de som jeg kun besøker 2-3 ganger i året. Siden jeg leser oftere fagbøker enn romaner hender det rett som det er at jeg finner noen nye bøker å sjekke ute, enten nevnt i teksten eller i kildene.

Er nylig ferdig med første boka for i år, Farlige bølger av Astor Furseth, for et punkt på 2018 års leseutfordring ('A book you borrowed or that was given to you as a gift') siden det var en biblioteksbok og fant der en ny bok for et av de andre punktene som er 'A book mentioned in another book'. Sjekka og så at de hadde den på mitt lokale bibliotek (som er ca 1 km unna, før jeg flyttet hjemmefra lå det 3 kvartaler unna)..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Vannflaske