Forfattere jeg hittil ikke har lest noe av, men som jeg er nysgjerrig på. Må prøve å få lest noe av dette etterhvert.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Her har du mye godt i vente! Johan Harstads bøker er fantastiske - og Buzz Aldrin hvor ble det av deg i alt mylderet kan du dessutan glede deg til å sjå Tv-serien til etterpå. Den ligger på NRK sine nettsider. Elles er både Agnes Ravatn og Ragnar Hovland blandt mine desiderte nynorsk - favorittar. Fugletribunalet av Ravatn er ei av favorottbøkene mine. Og når det gjelder Hovland har eg elska omtrent alt eg har lese va han. Også Geir Gulliksen står høgt på mi liste over favorittforfattare.

Siri østli sine bøker har eg faktisk også, noko overraskande, likt - nok til å kjøpe og lese alt av henne... og det er sjeldan eg liker bøker "av den typen" (=chick lit, humor, lettlest ubdrrholdning om kvinnfolk og romantikk)

Gled deg til å gå laus på denne lista! =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre :-)
Problemet er som alltid: så mye man har lyst til, og for lite tid.

Jeg har lest mye krim og historiske romaner oppigjennom, og etter at jeg kom inn her har jeg fått øynene opp for mye annet. Gjennom småbarnsperioden har jeg lagt lesehobbyen litt til side, kanskje klart å lese 10-15 bøker gjennom året. I denne perioden ser jeg at det er mange forfattere som har etablert seg, og som jeg rett og slett har gått glipp av. Så jeg har så mye å ta igjen!

Ja, jeg må ha med noe chick-lit også. En gang imellom er det deilig å bare ha noe lettlest og enkelt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg L.tove NessBertyLibraritas vsveinTone SundlandMari Nordø LommelunEmilieskEllen E. MartolSynnøve H HoelTorill Elisabeth Revheimkjell kAnne-Stine Ruud HusevågTonjeAnniken RøilØyvind NeeraasAnneWangVersionMarianneLeseaaseRandiLars MæhlumNabodamaJulie StensethThomas KlakeggDun AenghusJakob SæthreLinda NyrudHarald KFrode Øglænd  MalminChristinaKaren PatriciaElisabethBenedikteBabynemiIdamarithcRisRosOgKlagingKjerstialpakkaRandi