Mm, kjenner igjen den - det er fort gjort ja :-) Men det gjør jo ingenting - det er jo bare å levere dem tilbake! Ingen uopprettelig skade skjedd :-)

Etter min mening er bibliotekene et veldig godt samfunnstilbud som vi burde bruke mer. Er vel snart det eneste man kan finne på å gjøre som fremdeles er gratis! Mitt lokalbibliotek er godt også, med godt utvalg av både nye og gamle utgivelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Glemte å nevne at mitt nærbibliotek i et ca ett år har hatt ordningen "meråpent" - dvs at alle kunder som ønsker det kan bruke biblioteket både før og etter ordinær åpningstid - like mye gratis som i vanlig åpningstid. Forutsetningen er at de gjennomgår ca 10 minutter opplæring fra personalet mht viktige regler mht inn/ utlåsing, pluss undertegner kontrakt. Ordningen er blitt en betydelig suksess.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Er det samme på Sarpsborg hovedbibliotek og bruker det for det meste når jeg har glemt at biblioteket er stengt når jeg skal hente/levere noe eller hvis jeg venter på bussen hjem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Meråpent-tilbudet fins ikke her hos meg - men det er en ordning jeg er litt misunnelig på :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet at de ikke har det på Fredrikstad fordi jeg spurte sist jeg var der, og det er fylkesbibliotek.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De har det visst på Østsiden...på Sellebakk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise