Jeg er godt i gang med Ulvehiet av Oskar Braaten. Jeg føler meg mer hjemme på østkanten enn jeg gjorde i Lillelords vestkantmiljø og gleder meg til å fortsette med denne. I tillegg har jeg funnet frem Obstfelder! i utvalg og forsøker å lese noen dikt hver dag. Det er fortsatt "Jeg ser" som er favoritten.
På iPoden hører jeg Ninni Shulmans Gutten som sluttet å gråte. Et nytt bekjentskap for min del, og det virker ganske lovende.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har akkurat hørt ferdig samme lydbok. Ninni Schulman har ny blitt blant mine favorittforfattere når det kommer til krim, både Jenta med snø i håret og Gutten som sluttet å gråte falt veldig i smak hos meg. Nå har jeg begynt på bok nummer 3 Svar hvis du hører meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenConnieBjørn SturødPiippokattaCaroline Ekornes JohannessenAlice NordliTrineingar hEllen E. MartolTorill RevheimAud- HelenTom-Erik FallaElinBeKjell F TislevollMarit HåverstadFriskusenKirsten LundAnneWangIngunn SIngeborg GKarin BergTanteMamiemgeHeidiAud Merete RambølTore HalsaJulie StensethKjell PHanne Kvernmo RyeINA TORNESHarald KKnutMIreneleserReadninggirl30TheaMonica Carlsen