Åja, det var berre omslaget som verka kjedeleg? Då er det kanskje ikkje så dumt å prøve likevel. Eg har ikkje lest nokon av desse sjølv, men skulle eg ha valgt ei så måtte det ha blitt Svøm med de som drukner. Eller vent, kanskje Stoner? Men på den andre sida ... Nei, det er visst ikkje så mykje hjelp å få frå meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hahahaha... nei, du er vel akkurat der jeg er ser jeg. Og ja, bare omslaget ja, har ikke lest bakpå ennå. Reserverte de for en halv evighet siden, siden alle påsto de var så bra. Aner ikke hva de handler om. Fort gjort å sjekke det her inne da, forsåvidt. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvilke havnet du på? Og hva synes du så langt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frøken Vingle klarte ikke bestemme seg, så jeg endte på en helt annen bok. Til helga kanskje... for jeg ER nysgjerrig på begge to, men klarte ikke bestemme meg. Svare når jeg faktisk har startet på en av de. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis du virkelig ønsker å gi dem en sjanse, men syns det er vanskelig å prioritere, kan det hjelpe å lese som lydbok.
Jeg hadde Stoner på lydbok (engelsk), og syns det fungerte supert. Lyttet til og fra jobb + ved husarbeid og skogsturer. Samtidig hadde jeg en helt annen bok som jeg leste i godstolen/på senga.
Jeg skjønner dilemmaet med "burde ha lest"-lista. Jeg har en sånn selv. Som regel ender det med at jeg leser f.eks klassikere som lydbok, mens jeg har lettere litteratur som e-bøker.
Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Starter på Stoner denne helga, så gir den en sjanse. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er grei vettu!
Kjenner til det ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt Fagertveit