Hvilke havnet du på? Og hva synes du så langt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Frøken Vingle klarte ikke bestemme seg, så jeg endte på en helt annen bok. Til helga kanskje... for jeg ER nysgjerrig på begge to, men klarte ikke bestemme meg. Svare når jeg faktisk har startet på en av de. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis du virkelig ønsker å gi dem en sjanse, men syns det er vanskelig å prioritere, kan det hjelpe å lese som lydbok.
Jeg hadde Stoner på lydbok (engelsk), og syns det fungerte supert. Lyttet til og fra jobb + ved husarbeid og skogsturer. Samtidig hadde jeg en helt annen bok som jeg leste i godstolen/på senga.
Jeg skjønner dilemmaet med "burde ha lest"-lista. Jeg har en sånn selv. Som regel ender det med at jeg leser f.eks klassikere som lydbok, mens jeg har lettere litteratur som e-bøker.
Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Starter på Stoner denne helga, så gir den en sjanse. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er grei vettu!
Kjenner til det ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirka