Joooo... helt klart! Samtidig som jeg lurer på hvorfor det er så oppstyr rundt de. Og så ble jo begge klare på biblioteket samtidig, så nå sitter jeg og elle meller. For "alle" sier jo at disse to bøkene er fantastiske, men de ser utrolig kjedelig ut på utsiden. Jepp!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Tror jeg trillet en 6'er på begge de to, og da med det i tankene at de kanskje var oppskrytte. Men konklusjonen min er at de begge er veldig leseverdige :) Jeg synes jo du har et luksusproblem, hehe ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest begge - og meiner dei er utruleg oppskrytte. Ingen av dei fortener den merksemda dei har fått. Stoner er irriterande kjedeleg. Svøm med den som drukner er irriterande langtekkeleg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm...og eg som trilla terningen til 6 for "Stoner", og det gjer eg ikkje ofte...
Ikkje fordi det var så mykje action, akkurat, men fordi eg vart så medriven av historia om Stoner og livet hans.
"Svøm med dem som drukner" har eg ikkje lese, enno...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åja, det var berre omslaget som verka kjedeleg? Då er det kanskje ikkje så dumt å prøve likevel. Eg har ikkje lest nokon av desse sjølv, men skulle eg ha valgt ei så måtte det ha blitt Svøm med de som drukner. Eller vent, kanskje Stoner? Men på den andre sida ... Nei, det er visst ikkje så mykje hjelp å få frå meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hahahaha... nei, du er vel akkurat der jeg er ser jeg. Og ja, bare omslaget ja, har ikke lest bakpå ennå. Reserverte de for en halv evighet siden, siden alle påsto de var så bra. Aner ikke hva de handler om. Fort gjort å sjekke det her inne da, forsåvidt. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvilke havnet du på? Og hva synes du så langt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frøken Vingle klarte ikke bestemme seg, så jeg endte på en helt annen bok. Til helga kanskje... for jeg ER nysgjerrig på begge to, men klarte ikke bestemme meg. Svare når jeg faktisk har startet på en av de. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis du virkelig ønsker å gi dem en sjanse, men syns det er vanskelig å prioritere, kan det hjelpe å lese som lydbok.
Jeg hadde Stoner på lydbok (engelsk), og syns det fungerte supert. Lyttet til og fra jobb + ved husarbeid og skogsturer. Samtidig hadde jeg en helt annen bok som jeg leste i godstolen/på senga.
Jeg skjønner dilemmaet med "burde ha lest"-lista. Jeg har en sånn selv. Som regel ender det med at jeg leser f.eks klassikere som lydbok, mens jeg har lettere litteratur som e-bøker.
Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Starter på Stoner denne helga, så gir den en sjanse. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er grei vettu!
Kjenner til det ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla