Ei lita avsporing i forhold til omtalen: fantastisk fin blogg-ide og bokliste du har laga. Eg kjem nok til å følge med av og til.

For Brasil ser eg at du har satt opp to bøker, "Utroskap" av Paulo Coelho og "Livet i et riskorn" av Francisco Azevedo. Eg las nyleg "Utroskap", og tenkte eg måtte nevne at dersom målet er å lære noko om Brasil så er ikkje dette rette boka. Handlinga er lagt til Genève i Sveits, Brasil er ikkje nevnt i det heile. Då har eg litt meir tru på "Livet i et riskorn", som eg også har i bokhylla men ikkje har lest enno.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hyggelig å høre! Ja, var litt i tvil selv på Coelhos bok, takk for innspill, det blir nok livet i et riskorn. Det er bare å følge med på prosjektet, skal forsøke å oppdatere så ofte som mulig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne